30 maj


Hej!

Nu har jag avslutat min utbildning på sommenbygdens folkhögskola.
RIP polisförberedande kurs 19 aug 2009-28 maj 2010

Vart en mysig och vemodig fredag med kyrkavslutning och "ljuvlig" musik från musikklassen följt av fika och lunch med klassen, kolla på gamla bilder, några fina visdomsord från lärarna och mycket skratt och tårar.

Nåja!

Igår var jag och Emma B ute hos Jennie och Mia. Riktigt mysig kväll med Taco och kaffe. Dom har det verkligen underbart i sin lilla stuga på landet!

Idag har jag tränat och firar morsdag beståendes av grillning (jag var kock) det blev fläskkarre med sparris,majskolv,halloumiost och tomater, riktigt gott. Sen har familjen sett på bröllopsfotografen.

Jag har fått jobb med! .Börjar v26 som Optikerassistent i Linköping tack vare min kära vän Gabbi som nyligen blivit utbildad optiker.Va bra att ha vänner!! :)

Nu är det "sommarlov" ett tag , så det blir att tillbringa lite tid med träning och bara umgås med vänner.Ska också bo i Gabbis och fegges lght i två veckor from lördag ,när dom åker till Thailand.Så jag har all tid i världen att bara varva ner och njuta av livet :) , bra chans att lära sig ta hand om sig själv. Eftersom jag nog glömt det sedan jag bodde själv i Norge.

"Studentvecka"



HEJ

nu har det varit helg och den har varit underbar!
Tillbringade hela helgen med Emma Allard. Först var det grillning hos mig på fredagkvällen.Sen en spårad fest hos oscar och jocke. På morgonen traskade vi hem i strålande solsken och åt en mysig frukost på terassen. Sen åkte vi en sväng till Rimforsa och solade. På kvällen grillade vi hos mig igen, Kött,sparris,majskolv och tomater, gott! , sen kom Veronica, och vi satt ute framåt tolv och spelade gamla klassiker. Drog ut en sväng, men kände att man fått nog sen gårdagen.

Idag var det mysdag i Tranås. Tog bilen ner och hade slappa lektioner, satt ute i solen och åt, sen åkte vi till hätta och fikade.
Ikväll blev det en löprunda. Skönt att komma igång igen efter att ha varit sjuk.

Imorrn blir det Ångbåtstur i Sommen , tjoho!

Ca plain pour moi


Hallå hej!

Nu har man inte varit i skolan på jag vet inte hur länge. Var ju sjuk mån-ons. Fick veta att vi var lediga torsdag och fredag pga att hundpatrullen ställt in sitt studiebesök. Aja.. jag gick på helg redan förra helgen med andra ord.
Nu har jag rensat och städat hela mitt rum ,så nu är det kliniskt rent.. jag tror jag blev på automatik pedant efter att ha bott på skabbigaste hotellet i polen, så något positivt fick jag ut av det! ;)

Försökte också sola idag , och va med mor på blomsterlandet där vi handlade lite plantor och blomväxter. Jag strosade mest runt vid kryddväxterna där jag tänkte införskaffa mig mynta , så jag kan göra goda mohjitos i sommar, men det fanns tydligen inte där.

Nu ska jag grilla med la familiga sen ska jag till Oscar och Jocke. Imorrn ska jag tillbringa dagen och kvällen och natten med sötaste och underbara Emma Allard. Så det blir grill,rosé och tjejsnack,grymt!

Träningen börjar igen på måndag ,när jag kurerat mig ordentligt. Jag menar festa kan man aldrig vara för sjuk för att göra :)

PS. jag börjar tröttna på svennebanan-stilen här hemma ,så drar nog till Paris i sommar!

Ha de gott

:(


Hej hej hej

Nu vill jag få lite fart och fläng på bloggen... eller jag får leva genom den istället för min fysiska person, för nu är jag sjuk! - and I hate it!
Är så så så utråkad. Har sett igenom flertal filmer, kollat igenom hela "glamourama" , läst en jäkla massa oväsentliga bloggar, druckit te,ätit vindruvor,smsat,sovit, kliat dolly bakom örat, kissat,druckit te, kollat film-IGEN , och nu funderar jag på att sätta på en omgång te igen.

Jahopp...

Jag vill SHOPPA! har spanat in massa finfina kläder nu på cyberspace... åh om man ändå kunde dra in lite snabba cash.
Kommer säkert spendera alla imorrn för att jag ska till tandläkaren och sätta dit en tråd som jag haft i underkäken som lossnat när jag käkade ett äpple.

Polen var riktigt intressant..
Det började med öl på flygplatsen,öl på flyget , och vips en glad amanda. Sen när vi kom till hotelbyggnaden likande det ett gammalt mentalsjukhus, vilket det spekulerades i om det verkligen var. Sen var vi nere i gamla delen av stan som var betydligt mysigare än vårt knarkarkvarter. Mysiga middagar, intressanta studiebesök. Jag blev så tagen och fascinerad av koncentrationslägret Stutthof. Att människor kan vara så grymma?.Det var och är visserligen svårt att förstå och inse vad som har hänt , men det är viktigt att iallfall försöka. Har sett igenom en del förintelsefilmer nu bara för att försöka förstå..  helt ofattbart!

Måste ju nämna i Lördags med.
Var så himla roligt! aldrig att jag dansat så mycket på sistone.. och var var vi?, jo på schlagergolvet på harrys!
Det är lite roligt när alla (inklusive jag själv) står och håller en öl i luften medans man dansar , och tror i stunden att man har så bra kordinationsförmåga och balans att det här kommer gå vägen. Det slutade med en blöt , men ack så trevlig kväll.

CIAO

Min dator låter som en propeller


Hej!

Idag är det söndag. Men jag har inte samma vanliga söndagsångest som i vanliga fall. I morgon ska vi nämligen till Polen.
Vi flyger 13.15 från Skavsta och till Gdansk.

Ska bo på hotell med klassen och besöka polens phs,barnhem och koncentrationsläger.
Kommer bli mycket roligt och intressant!

Helgen har varit mycket bra.
I fredags var det fredagsmys med Emma och Veronica. Blev en del rödvin,ost och kex,salta pinnar,och chilichoklad.
Igår var det en sväng på Strandgatan 2 ,helt okej :)

Nu har jag hunnit med en löprund på 2,5 km. Ska försöka bättra mig med träningen men motivationen har inte varit på topp.
Vi hör efter Polenresan.

Puss

1 MAJ

Hej!
Nu har jag haft en sköön vecka.
Och tack gode gud för lördag!, finns det nåt härligare än att vakna upp nykter och fräsch(gentemot resten av linköping som ligger däckade huller om buller) och gå ut och springa!

I torsdags var det studering och deklarering( norska) , mye morsomt.. sen film med oscar, blev Lejonkungen. Gud vad jag har svårt för den filmen, börjar nästan lipa varenda gång.

Igår vart  det en kort sväng till Småland ( tranås) för att sedan åka tillbaka till Linköping.
Kvällen spenderades med Ann och hennes vänner, vilket var trevligt. Sen for jag till släkten för att sedan gå och lägga mig. Skönt som sagt att inte gå ut på valborg. Jag känner att valborg blir för varje år mer och mer överskattat. Eller är det jag som blir äldre.

Och så fick jag en otroligt fin klocka av min käraste mormor! , vi satt och pratade om klockor igår och jag sa att jag varit och kollat på en vit klocka på Ur&Penn.
-Du kan få den av mig sa mormor.
-Va?
Så hade mormor redan köpt den klockan men tyckte att den var allt för ungdomlig för henne.
Så tufft att mormor och jag har samma smak!


Hoppas ni får en härligt helg!

RSS 2.0