Måndag hela veckan

hej!

Nu har veckan börjat.Idag var det brottsplatsrapport och skriva en sammanfattning från en avhandling som handlar om barn inom vuxenpsykiatrin. Imorrn blir det redovisning på sociologin.Jag och Nina ska redovisa familj och nära relationer, olika aspekter, sambo/äktenskap,romantik,förr och nu, homosexualitet m.m.

Nyss var jag ute och sprang på ljunkans löparbana.Pappa var med och tog tid. ÄNTLIGEN klarade jag att springa på 10 min/2km.
Jag tänker försöka springa på 9.30, då har man iallfall 30 sekunder till godo.Och idag så drog jag även upp Daniel från marken och släpade honom, han är 194 och väger 87 kg. Dockan som vi ska lyfta på lyftprovet,väger 77 kg. Så nu har jag förhoppningsvis goda förutsättningar för att det ska gå vägen.Men som sagt , det är oerhörd konkurrens denna omgång. Cirka 2000 av 9000 får gå vidare till fystesterna.Sedan får 700 personer gå vidare till Pliktverket för ytterligare intervjuer,läkarkontroller och psykologsamtal.

Nu har jag sett på "Svenska hollywoodfruar" och jag kan verkligen säga att Maria Montazami är en sann komiker, riktigt sköna uttalanden!

Nu tycker jag att dagarna går lite för snabbt, och jag skulle vilja sakta ner lite ,för snart kommer den stundande dagen då klassen skiljs åt och än så länge har jag inget bestämt att göra i sommar.Börjar få lite panik! ,jag har sååå många planer och så mycket krav på mig själv!
Kanske borde jag bara flytta till USA och gifta mig rikt och bara släppa intelligensen. ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0