Vår,tack!

hej!
Ursäkta mitt dåliga uppdaterande!

I måndags var jag med klassen på rättpsyk i vadstena,riktigt intressant! , sedan drog jag och camilla till sporthallen och körde ben och rumpa. Det innehöll bland annat
:Sittande stolen mot väggen 1 minut*3 med en 10 kgs vikt.
 benböj 3 set
 benlyft 3 set
 vadpress 3 set
 
 
Igår körde vi rygg och mage :
Rygg: Marklyft 3 set
         rygglyft 3 set med vikt
         rodd 3 set
         utfall med vikt 3 set

         
 sedan körde vi Mage med viktskivor som vi också körde med 3 set. 
 Det är lite svårt och förklara vad allt heter och hur man gör , men en bra magövning är att ligga på en rygglyftsbänk och istället för att träna myggen , lägga sig på sidan och köra upp och ner med en viktskiva , då tränar det magens sidmuskler. 

Idag är det snökaos i Linköping , mycket trevligt.. nej jag ser framemot våren! ,sköna och varma dagar då man kan sitta ute och sola och bara njuta. Men men alla årstider har ju sin charm sägs det. 

Nu ska jag iväg till sporthallen för ett pass med bröst och triceps. 

Ha det bra allesammans! 

KRAM
 

Torsdag.

Hej!

Varit lite dålig på att uppdatera , men det ska det bli ändring på!.

I tisdags körde vi ben och rumpa i ungefär 45 minuter , med varierande övningar.
I går körde vi rygg och mage. Vi körde bland annat Marklyft 3 set,rygglyft med vikt 3 set,rodd 3 set m.m med inriktning på ryggen.
Sedan körde vi olika magövningar på pilatesboll,situps,benlyft m.m.

Idag hade vi först Fys i skolan där vi spelade Fotboll och volleyboll ,riktigt kul!. Sedan tränade vi som vanligt på gymmet där vi riktade in oss på bröst och triceps.

Körde bland annat bänkpress 3 set,Bröst i cabelcross 3 set,Dips med viktskiva 3 set.

Börjar känna lite skillnad nu. Vi har tränat i ungefär 2,5 vecka och man börjar känna sig piggare gladare och starkare om inte annat! :). Nu är man så motiverad att klara fystesterna i Juni , men träningen gör jag ju inte bara inför testerna , utan även för att det får mig att må bra.Så jag kommer att fortsätta, detta är en livstilsändring.

I feburari ska vi ( Jag och Camilla) börja löpa utomhus. Intervaller,backträning bland annat. Det kanske inte är det roligaste , men det är bara att bita ihop! :) . Det roligaste är ändå att sedan se en förbättring , och att det kommer göra en säkrare på sin kondition.

Imorrn blir det ledig dag , iaf från gymmet. Klassen ska åka till Eksjö och besöka en hundpatrull som är specialiserade på att söka efter minor. Sedan ska vi hämta ut våra militärkläder som vi ska ha inför överlevnadshelgen.

Och imorrn kommer Emma Allard till mig på en liten avskedsmiddag. Hon far nämligen till Åre på lördag och kommer jobba där fram till maj. Det kommer bli tomt!.


Måndag 18 Jan

Hej!

Nu har jag dragit igång en blogg som kommer att handla om träning. Det kommer mest vara för att jag själv ska ha bra koll på vad jag håller på med. :) , men kanske också som en motivation för andra!.
Jag och Camilla går på polisförberedande i tranås , och hade tänkt vara i bra form tills polistesterna i sommar , så nu tränar vi 6 dagar i veckan. ( 4 Dagars träning , en dags vila, osv )
I Onsdags blev det Rumpa och ben träning
I torsdags blev det fys med Innebandy och konditionsträning på tjockmatta, Mjölksyra? Ja!
I fredags blev det triceps och bröstträning

Idag körde vi Biceps och axlar.

Försökte mig på pull ups , men har inte hittat det rätta knycket än! , eller så fattas det fortfarande lite muskler för att jag ska orka! hehe.
Körde upplyft med skivstång (Militärpress)15 kg
Tränade biceps med hantlar , först 6 kilo sen 4 kg sen 3 kg. Till slut var den 3 kilos vikten riktigt tung! .
Körde axelträning  3 set i cabeln.
3*10 biceps i cabel. 

Avslutade med Magträning på pilatesboll.  Har ett bra tips om man vill träna alla partier av magen.
Lägg er på marken och håll pilatesbollen mellan benen, Lyft upp benen med pilatesbollen och gör benlyft. Sedan kan man köra åt båda sidorna. Det är också en bra balansövning.

Imorrn blir det Ben och Rumpa igen...
 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0