Torsdag.

Hej!

Varit lite dålig på att uppdatera , men det ska det bli ändring på!.

I tisdags körde vi ben och rumpa i ungefär 45 minuter , med varierande övningar.
I går körde vi rygg och mage. Vi körde bland annat Marklyft 3 set,rygglyft med vikt 3 set,rodd 3 set m.m med inriktning på ryggen.
Sedan körde vi olika magövningar på pilatesboll,situps,benlyft m.m.

Idag hade vi först Fys i skolan där vi spelade Fotboll och volleyboll ,riktigt kul!. Sedan tränade vi som vanligt på gymmet där vi riktade in oss på bröst och triceps.

Körde bland annat bänkpress 3 set,Bröst i cabelcross 3 set,Dips med viktskiva 3 set.

Börjar känna lite skillnad nu. Vi har tränat i ungefär 2,5 vecka och man börjar känna sig piggare gladare och starkare om inte annat! :). Nu är man så motiverad att klara fystesterna i Juni , men träningen gör jag ju inte bara inför testerna , utan även för att det får mig att må bra.Så jag kommer att fortsätta, detta är en livstilsändring.

I feburari ska vi ( Jag och Camilla) börja löpa utomhus. Intervaller,backträning bland annat. Det kanske inte är det roligaste , men det är bara att bita ihop! :) . Det roligaste är ändå att sedan se en förbättring , och att det kommer göra en säkrare på sin kondition.

Imorrn blir det ledig dag , iaf från gymmet. Klassen ska åka till Eksjö och besöka en hundpatrull som är specialiserade på att söka efter minor. Sedan ska vi hämta ut våra militärkläder som vi ska ha inför överlevnadshelgen.

Och imorrn kommer Emma Allard till mig på en liten avskedsmiddag. Hon far nämligen till Åre på lördag och kommer jobba där fram till maj. Det kommer bli tomt!.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0